Извор:Фото: Профимедиа

БЕКСТВО ИЗ ТУЖИЛАШТВА: Скочио са прозора на аутомобил

Извор: Нпортал

16.02.2023.

09:02

С. Ц. (29) побегао је јуче из зграде подгоричког Основног државног тужилаштва, где је као осумњичени доведен на саслушање због сумње да је починио кривично дело крађа, речено је “Вијестима” из више извора

Неколико сати касније пронађен је и ухапшен у напуштеним баракама на Конику, потврђено је листу.

Саговорник “Вијести” тврди да је С. Ц., који је рођен у Приштини, одмах по уласку у зграду тужилаштва тражио од полицајаца да га пусте да уђе у тоалет како би се умио, а онда је побегао кроз прозор.

- Скочио је са првог спрата зграде и побегао, инспектори су одмах кренули за њим и обавестили све јединице да се укључе у потрагу -, казао је саговорник “Вијести”.

Саговорник из Управе полиције објаснио је да је С. Ц. пре два дана ухваћен током крађе, а потом приведен у просторије Одељења безбедности Подгорица.

- Након што је заказано саслушање у просторијама ОДТ Подгорица, полицајци су га одвезли у тужилаштво. Пре него је почело узимање изјаве, тражио је одобрење да уђе у тоалет како би опрао руке и умио се, што му је омогућено. Одмах за тим искочио је кроз прозор -, тврди извор.

Вијестима је незванично речено да је С. Ц. вишеструки повратник у крађама. Пре дуже од деценију хапшен је због крађе звона са цркве у Дољанима.

Полицајцима је недавно, али из зграде Одељења безбедности Подгорица, побегао малолетник кога су позвали на информативни разговор. Према сазнањима “Вијести”, он је пао на аутомобил паркиран испред зграде ОБ Подгорица и тешко је повређен.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".