Извор:Фото: Профимедиа

ЖАЛИ ЗА ВОЉЕНОМ: Глумац се заветао на ЦЕЛИБАТ ДО СМРТИ

Извор: Нпортал

17.02.2023.

10:35

ЗА само пар дана глумац Џон Траволта прославиће свој 69. рођендан, док од његових пријатеља стижу вести да још увек живи жалећи за својом вољеном супругом

Џон Траволта је сломљен човек од трагичне смрти његове супруге Кели Престон 2020. године, каже извор близак глумцу.

- Џон још увек сматра себе ожењеним човеком и каже да ће остати веран Кели до смрти. Он прича о Кели стално. То је тужно, али он се зарекао да ће остати у целибату до краја живота. Када би био са другом женом, он би то доживео као прељубу и издају своје жене Кели - објашњава добро обавештен извор за Радаронлине.

Џон и Кели упознали су се 1989. године на снимању филма, а пред олтар су отишли две године касније, били су један од оних парова који је сваким појављивањем у јавност изазивао трачак љубоморе код многих. Волели су се дуго година, а у љубави их нису поколебале ни бројне трагедије.

Као истакнути чланови Сајентологије и Џон и Кели су уживали велику пажњу, док је црква покушавала на све стране да им помогне у каријери. А онда се дешава трагедија за трагедијом.

2009. године његов син Џет, који је имао само 16 година изненада умире, након што је пао у купатилу и главом ударио о каду.

Џон Траволта је признао да је то "најгора ствар која се икоме икад може догодити", те да се свакодневно бори против депресије која је наступила након трагичног губитка.

BloombergAdria.com

- Мислио сам да је најтеже у животу када изгубиш родитеље, али није. Најтеже је када изгубиш дете - рекао је једном приликом Траволта.

Пар година касније Кели сазнаје да има рак дојке. Две године се борила са овом опаком болешћу, а причало се како је пар напустио Сајентолошку цркву јер је она саветовала само алтернативно лечење.

Упркос свим напорима, Кели није успела да се избори са болешћу, а Џон остаје да брине за њихово двоје деце: ћерку Елу и сина Бенџамина који има само 12 година.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Џон Траволта #глумац Џон Траволта #целибат (Novi tag) #Џон Траволта супруга #Холивуд #ВИП