Извор:Фото: В. Данилов, Н. Скендерија

ПОМИРЕЊЕ СЕСТАРА КОВАЧ? Александра изненадила објавом

Извор: Нпортал

17.02.2023.

19:51

СЕСТРЕ Ковач, Александра и Кристина, ћерке легендарног композитора Корнелија Ковача, још као врло младе биле су део естраде.

Поред оца композитора и мајке текстописца и сценаристе, Споменке Ковач, логично је било да се и оне посвете музици. Деведесетих година, харале су музичком сценом као двојац под називом "К2", а н њихове песме многе генерације са задовољством певају и дан данас. "Џангл Манија", "Сестре", "Хајмо у живот", само су неки од хитова које су сестре певале у то време, а на врхунцу популарности група се распала и нестале су са јавне сцене.

Након неког времена, наставиле су музичку каријеру али самостално.

Временом, покренуте су разне спекулације о њиховом односу, те се доста говорило о несугласицама и породичним расколима између њих две.

BloombergAdria.com

 

После смрти оца Корнелија, поново је регион брујао о њиховом наводном препуцавању, а до краја је остало питање, да ли је све то заиста истина или су само наводи и неразумевање Инстаграм објава учинили своје.

Данас је Александра једном објавом на Инстаграму навела све да помисле да су сестре "закопале ратне секире".

BloombergAdria.com

 

Кристина Ковач је за једно такмичење написала композицију, која је одмах освојила срца публике, али и очигледно и емоцију њене сестре, која је то поделила на Инстаграму и написала:

- Ово су једине две песме којима ћу дати свој глас јер одскачу од осталих својим музичким квалитетом - написала је Александра и поделила песму коју је њена сестра написала, што је изазвало буру јавности и спекулације о наводном помирењу.

БОНУС ВИДЕО: