Извор:Фото: АТА имагес/ТВ Пинк принтскрин

СВЕ ЗБОГ ШИЈАНА? Крах пријатељства Брене и Гоце

Извор: Нпортал

28.10.2021.

16:52

ПЕВАЧИЦА Гоца Божиновска наводно је љута и повређена јер је сазнала да се њена колегиница Лепа Брена удаљила од ње због деце, тачније због њеног сина, Мирка Шијана.

Према причи која је доспела до медија, главни разлог прекида пријатељства јесте син Божиновске који се последњих година кретао у проблематичном друштву, па Брена није дозволила да се њен најмлађи син Виктор дружи са њим и зато се удаљила од Гоце.

BloombergAdria.com

 

- Не читам више ни вести ни ништа јер се одмах изнервирам. Нећу да коментаришем ни Брену, ни ту ситуацију. Ето, не интересује ме шта се прича. О таквим глупостима да је мој син кривац што Брена и ја више нисмо тако добре као некад нећу причати - рекла је Гоца, али је зато њихова заједничка пријатељица открила праву позадину.

- Брена, Гоца и Сања Ђорђевић су биле трио који је харао годинама. Свуда су путовале заједно и биле су нераздвојне. Међутим, када су деца стасала и позавршавала школе, Мирко је упао у неко мало проблематичније друштво, а то се Брени није допало. Била је упућена и када је учествовао у неким инцидентима и тучама због чега је био и привођен. Како су се Стефан и Виктор много дружили са Мирком и излазили заједно, Брена је због њих двојице пресекла. Једноставно је забранила да излазе и да се друже са Мирком, а она је онако на фин начин престала да се дружи са Божиновском - рекла је заједничка пријатељица.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".