Извор:Фото: П. Митић, АТА имагес

ИРФАН МЕНСУР ОШАМАРИО КОЛЕГУ: "Нисам имао хлеба да једем"

Извор: Нпортал

22.02.2023.

07:57

ГЛУМАЦ је открио да је за потребе једне сцене у филму "Небеска удица" морао 19 пута да ошамари колегу

Чувени глумац Ирфан Менсур не крије да је прихватао улоге како би зарадио јер је био на рубу егзистенције.

За потребе једне сцене у филму "Небеска удица" морао је 19 пута да ошамари Николу Ђуричка који му је у том остварењу глумио сина.

BloombergAdria.com

- Покојни Љубиша Самарџић, који је режирао тај филм захтевао је нешто. Нисам знао тачно шта. У једној сцени је требало Николи да опалим шамар. После првог ударца љубиша је рекао да није добро и да морамо да поновимо. И Љубиша каже није добро, мора поново. Ту сцену смо поновили 18-19 пута и ја сам стварно Ђуричку ударио 18-19 правих шамара - казао је био Ирфан Менсур.

BloombergAdria.com

- Последњи пут када сам га ошамарио Љубиша је рекао: "Е сада је добро", а урадио сам исто што и претходних 18 пута. Онда сам свхатио да је све то био мали шоу за једну врло важну особа која је стајала иза камере поред њега. О којој особи се ради, не могу да вам откријем - додао је тад глумац.

Ирфан је проговорио и о улози Јапанаца из филма "Тесна кожа", која му је обележила каријеру.

BloombergAdria.com

- Нормално да бих је опет прихватио јер тада нисам имао леба да једем. Наравно, не само због тога, него и због драгих људи са којима сам у том филму играо - истакао је он тад за "Информер", па навео:

- Побегао сам после првог дела тог серијала јер сам схватио да желим другу врсту каријере и да се посветим позоришту и другој врсти филмова.