Извор:Фото: Профимедиа

НАЈГОРЕ КОМБИНАЦИЈЕ ЗОДИЈАКА: Ови знакови се никако не слажу

Извор: Нпортал

22.02.2023.

14:17

НЕКИ хороскопски знакови ни мало не одговарају међусобно, али постоје начини како да превладају тај проблем

Јесте ли икад приметили да се с неким људима никако не можете слагати или да вам везе пуцају, а не знате зашто? Разлог се можда крије у звездама.

Наиме, неки хороскопски знакови ни мало не одговарају међусобно, али постоје начини како да превладају тај проблем, преноси "Метро".

BloombergAdria.com

Ован и Девица

Овнови су ватрени знак, моћни су, хаотични и важна им је физичка привлачност, док су Девице земљане, скромне, попустљиве, прецизне, организирам и разумне. Овнови имају навику да често повреде Девице својим непромишљеним речима и јаком енергијом, а Девица ће излудити Овна својом заједљивошћу, опрезом и критичношћу. Али, како превладати овај сукоб? Ова два хороскопска знака, заправо, могу да унесу у живот једно другоме оно што им космички недостаје. Ако постоји привлачност, онда то може функционисати, све док отворено признају и прихваћају да су различити. Такође, морају искористити предности које им супротни знак нуди.

Бик и Водолија

Земаљска страст Бика сусреће се с прозрачном ноншалантношћу Водолије, и још к томе, оба знака карактерише тврдоглавост.  Бик и Водолија могу да разбесне једно друго до тачке без повратка. Ниједан се од ових знакова не жели да се предомисли, направи компромис и призна да није у праву. Бик воли да буде интиман и проводи време заједно, док је Водолији потребан простор. Бик жели да остане код куће, Водолија мора да изађе. Бик воли сигурност и рутину, Водолија жуди за авантуром и спонтаном акцијом. Велике су ово разлике, али постоји начин како их надићи – ако оба знака добију допуштење да имају сопствени део територије и слободу да раде своје ствари потпуно на свој начин (без осуђивања или уплитања оног другог), тада могу мирно да живе заједно, под условом да деле неке заједничке темеље и интересе.

BloombergAdria.com

Близанци и Рибе

Паметан и оштар Близанац може довести осетљиву Рибу до ивице суза. Заправо, понекад уживају у „мучењу“ екстремно осетљивих Риба. Овај спој може добро започети јер су оба знака креативна, разиграна, промењива, за забаву, друштвена и смешна. Али, с временом, Рибе жуде за више пажње, разумевања, симпатије и бриге – што Близанцима обично није важно. Близанцима смета што их се гуши и сматра одговорнима за туђе емоционално стање, све им је то превише непријатно. Ова два знака могу бити одлични пријатељи, али за животно партнерство мораће мало више да се потруде. Старији, емоционално зрелији и саосећајнији Близанци могу да цене дубоку љубавну природу Риба и то је можда место где овај спој најбоље функционише – касније у животу, када су обоје мало више погођени околностима. У том тренутку, Рибе вероватно уживају у томе што имају партнера који се не ослања на њих тако снажно као други.

Рак и Стрелац

Ова комбинација може се појавити прилично често јер су оба знака врло сексуална, кокетна и воле да буду заљубљени. Дакле, физички, ова комбинација може бити чудесна. Емоционално, може бити катастрофална. Рак је посесиван, љубоморан, тајновит и интензивно страствен у љубави. Стрелац је безбрижан, одлучно неовисан, транспарентан (заправо, можда и превише, кажу што год им је на уму без обзира на последице) те склони лутању и кокетирању с другима. Како наћи заједнички језик? Ако је сексуална хемија довољно интензивна, онда то може бити решење који држи ову заједницу на окупу  и спречава препирке и неспоразуме. Сексуално исцељење овде може учинити чуда. На крају, с временом, сваки ће знак прихватити (чак и ако заправо не разуме) природу оног другог.

BloombergAdria.com

Лав и Јарац

Два врло поносна, амбициозна, такмичарска знака који би потенцијално међусобно борити за место ‘алфе’ у вези и потпуно заборавити на међусобно подржавање и заједнички рад те подржавање партнера. Лав је отворенији од Јарца те ће у овом њиховом такмичењу вероватно победити, али тада ће се Јарац потајно осећати бесно и ковати освету, а Лав је превише лаковеран да би то видео. Постоји начин како решити њихове размирице – потребно је да делују као ‘моћан пар’, али у којем ће свако заузети своје одвојено подручје која се не преклапају ни сукобљавају. Овакав тип заједнице може бити успешан јер ће тако сваки од партнера ‘царовати’ својим подручјем.

Вага и Шкорпија

Веза ова два знака има велики почетни потенцијал будући да су оба знака страствена, сексуална и заљубљена у љубавни живот, али када карактер почне да игра већу улогу као покретачка снага, ствари могу да се сруше. Вага воли људе, дипломата је и кокетира. Шкорпија ће бити запрепашћена њиховим лаким шармом, површним чаврљањем, склоностима мењању облика и чак би све то могла да схвати као нелојалност и одбацивање. Шкорпија жели да буде обожавана, ако им се учини да њихов партнер обожава и друге људе, може доћи до проблема у вези. Вага у таквој ситуацији неће моћи да умири љуту Шкорпију те могу да уследе ружне сцене. Али, ако овде постоји права љубав и потпуна заљубљеност, онда ово може да успе. Ако је Вага толико заљубљена у свог партнера Шкорпију да уобичајено флертовање и забављање нестане, онда ово може бити врло романтична љубав.