Извор:Фото: Алекса Станковић /Принтскрин/Jutjub/Zdravko Colic

ВИДЕЛИ СМО ЈЕ У ЧОЛИНОМ СПОТУ: Како данас изгледа Цеца Шарић

Извор: Нпортал

24.02.2023.

11:42

МАНЕКЕНКА је и даље заносна и презгодна.

Некадашња манекенка Светлана Димитрић Шарић раскинула је четворогодишњу везу са Бранком Бабићем "краљем обрва". У жижу интересовања ушла је због брака са бизнисменом Душком Шарићем.  

Цеца је 2003. године понела титулу најбољег модела на Старом континенту. Осим манекенством, Светлана се појављива и у спотовима Здравка Чолића, Гоге Секулић али и многих других.

Након краха брака са Душком, манекенка се преселила из виле на Дедињу у Сурчин. 

После је започела везу са "краљем обрва" Бранком Бабићем, све је деловало идлично, планирали су свадбу, али они који су их познавали знали су да до церемоније неће доћи. 

- Ми блиски пријатељи знали смо да од тог брака нема ништа. Током ове четири године тиква је више пута пуцала и они су је састављали, али сада је дефинитивно крај. Обоје настављају својим путем. Обоје су остварени као родитељи, он може да јој пружи све што пожели у животу, али то изгледа није било довољно за њихову срећу. Учестале свађе, љубоморне сцене, пребацивање и још много тога били су више него довољан разлог да се разиђу. Нисам сигурна да ли Цеца већ има неког, али знам да кандидата има - прича извор близак некадашњим вереницима.

Такође, извор наводи да је бизнисмен недавно купио хотел, где је једном приликом позвао познате старлете како би терао инат бившој партнерки.

- Разумем га, повређен је. Хтео је да буде младожења, а сад је сам. Додуше, он је успешан и снаћи ће се лако јер жене воле моћ и новац. Од Цециног бившег дечка је купио хотел на популарној планини и прошле недеље је позвао познату београдску старлету и њену куму да уживају код њега гратис. Знао је да ће оне да се чекирају и да се фотографишу, па на тај начин Цеци тера инат. Међутим, њу баш брига, она има друге опције и не обраћа пажњу с ким се њен бивши дружи - завршава извор тада за Курир.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Цеца Шарић #манекенка Цеца Шарић #ВИП #Светлана Димитрић Шарић #Бранко Бабић #Душко Шарић