Извор:Фото: Твитер принтскрин/@SportYou

ПОКАЗАО ПОВРЕДЕ: Дмитровић задобио огреботине после напада

Извор: Нпортал

24.02.2023.

12:07

ИСФРУСТРИРАНИ навијач ПСВ тиме што је његов тим имао негативан резултат на семафору решио да искали емоције тако што је у другом полувремену сусрета напао српског чувара мреже Марка Дмитровића, голмана Севиље.

Несметано је хулиган утрчао на терен и се залетео ка нашег репрезентативном голману, а према снимцима са друштвених мрежа, чак га је ударио и песницом. Прибраност и храбост „јединице“ екипе из Андалузије била је на месту, па је брзо савладао нападача и оборио га на терен.

Сраман инцидент десио при резултату од 1:0 за ПСВ, са капуљачом на глави кукавички је пришао је члану „орлова“ са леђа, прво га одгурнуо, а потом замахнуо песницом.

BloombergAdria.com

 

Први у одбрану Дмитровића нису притрчали редари, који би то требали да спрече инвазију на терен, већ два играча домаћег тима, а потом и његови саиграчи, и то тек када је наш ас узвратио ударац обузао нападача.

BloombergAdria.com

 

На крају, је добро прошао, јер не сме ни да се замисли да је изгредник био наоружан.

BloombergAdria.com

После меча Марко се кратко сврнуо на ицидент у разговору са новинарима у Холандији

- Пришао ми је и ударио ме са леђа. Вероватно је био бесан због резултата. Покушао је да ме удари, успео сам да га шчепам и сачекам редаре да дође обезбеђење. Ове ствари у фудбалу нису лепе и не смеју да се догоде, надам се да ће бити кажњен – нагласио је Дмитровић.

Дмитровић је показао и трагове ударца на врату. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".