Извор:Фото: И. Маринковић, Н. Скендерија, М. Анђела, Профимедиа

НИЈЕ ЈОЈ БИЛО СПАСА: Детаљи трагедије у Лучанима

Извор: Нпортал

24.02.2023.

17:41

У СТРАВИЧНОЈ саобраћајној несрећи која де десила у петак око 14 часова у центру Лучана, у близини аутобуске станице, погинула је тридесетдвогодишња Л. Р.

Трагедија се дпгодила наочиглед бројних пролазника, који су одмах позвали Хитну помоћ, али жени, нажалост, није било спаса.

Наиме, несерћну жену је, крећући се у рикверц, прегазио камион "камаз", и то, по свему судећи на коловозу, пошто је возач није приметио на ретровизору.

Млада жена је била у друштву мајке, а у колицима је возила шестомесечну бебу. Наједном она се сагла, највероватније у третку када је са дечјих колица отпао точак. Тада су колица клецнула, а она је, да не би завршило њено дете под точковима камиона, гурнула колица, а њу је камион прегазио. Несрећу је гледало на десетине људи из оближњих локала,  викали смо, дозивали возача који се споро кретао, али је он једноставно није видео, претпостављамо да му је била у мртвом углу. Ево увиђај се завршава, а ми сви смо и даље у шоку. Посматрали смо како гине, а ништа нисмо могли да предузмемо, све се догодило у тренутку - испричао нам је Лучанац, очевидац догађаја.

Незванично, мајка настрадале Л.Р. као и њена беба нису повређене у овом удесу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".