Извор:Фото: Профимедиа

Везе са ОВИМ ЗНАЦИМА Зодијака могу да прерасту у прави пакао

Извор: Нпортал

25.02.2023.

14:16

АСТРОЛОЗИ су проценили хороскопске знакове као љубавне партнере. Да ли ћете се сложити са овим коментарима?

Ко је највише љубоморан у вези? Кога уништава аутодеструкција? Ко је притајено посесиван? А ко је партнер из сна?

ШКОРПИЈА

Припадници овог знака важе за најљубоморније знаке. Међутим, та љубомора уме да им се обије о главу па да прерасте у аутодеструкцију.

Треба да науче како да савладају посесивност и љубомору, а иначе важе за веома привлачне људе.

BloombergAdria.com

БИК

Бикови се сматрају веома страственим љубавницима, али ту је и друга страна њихове личности: посесивност и љубомора. За њих важи исти савет као и за Шкорпије.

БЛИЗАНЦИ

Плене енергијом и самопоуздањем, а заправо су прилично несигурни, неповерљиви и понекад могу да се боре и с анксиозношћу.

Препоручује им се да раде на себи како би умањили аутодеструкцију која им уништава и љубавни живот.

ЛАВ

Овај знак на први поглед оставља утисак идеалног партнера, а заправо га муче понос и таштина који ремете љубавне односе.

BloombergAdria.com

РАКОВИ

Људи рођени у овом знаку веома су осетљиви, али и показују своја осећања. Њиховом негативном особином сматра се то што умеју да буду злопамтила и склони свађама.

ДЕВИЦЕ

Оне су сјајне на почетку везе, а онда постају саме себи највећи непријатељи због превише анализирања и размишљања што их наводи на погрешне закључке, пише 24 сата хр.

ОВАН

Припадници овог знака важе за једне од најбољих љубавника, али знају да буду неверни и астролози кажу да се они тешко везују за једну особу.

BloombergAdria.com

ВАГА

Репутација добрих партнера прати Ваге. Оно што може да им представља проблем јесте жеља да угоде свима па могу да забораве на приоритете.

ЈАРАЦ

Поуздан, веран, стабилан и у најтежим моментима, тако се описује овај хороскопски знак. Оно што их мучи јесте песимизам који их понекад порази.

ВОДОЛИЈЕ

Паметне и аналитичне Воодлије некада имају мањак емоција и тешко им је да се са неком повежу на емотивном нивоу.

СТРЕЛАЦ

Оптимистичан и пун енергије Стрелац ни не зна шта је то аутодеструкција. Међутим, понекад "изгуби тло под ногама" и заборави на могуће проблеме.

BloombergAdria.com

РИБЕ

Најбољи емотивни партнери, према мишљењу астролога, јесу Рибе које знају да воле, веома су искрене, стабилне и ретко су узрок раскида.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".