Извор:Фото: Профимедиа

Рекла сам сестри да је ПРЕМЛАДА за удају, ШОКИРАО ме одговор

Извор: Нпортал

26.02.2023.

11:20

ИАКО данас у модерним друштвима развод више није табу и нико га не доживљава као нешто скандалозно, неки свеједно имају традиционалан поглед на брак и такав крај за њих није опција. Зато се једна жена, како је сама написала на друштвеној мрежи Редит, шокирала схвативши како на брак гледа њена млађа сестра, која тек треба да се уда.

Жена је објаснила да је њена 23-годишња сестра тренутно верана и са дечком планира венчање, премда она сматра да је још премлада и да би требало боље да размисли жели ли заиста да се уда.

Ипак, кад је то сестри отворено и рекла, њен је лежеран одговор ју је изненадио.

- Моја сестра има 23 године и верена је. Чини се да је њен дечко добра особа, али по мени су обоје премлади за брак. Њен мозак се у тим годинама још развија и зато треба чекати, што није проблем јер нико на њу не врши притисак да се уда - објаснила је.

BloombergAdria.com

 

- Знам да то није моја ствар али рекла сам јој шта ме брине и изнела јој статистику развода (људи који се тако млади венчају имају много већу вероватноћу да се разведу). Очекивала сам да ће ми она рећи колико воли свог дечка и како је сигурна да ће заувек остати заједно или тако нешто наивно, али не. Рекла ми је да је није брига хоће ли се развести и да неће ставити свој живот на чекање због неких статистика о животима других људи, те да ће се, ако се покаже да је брак био грешка, лако развести...

- Била сам шокирана. Рекла сам јој да је одвратно што тако гледа на брак и да сам тек сада 100% сигурна да не би ни требало да се уда јер мислим да није посвећена свом дечку, и да жели да се уда из сасвим погрешних разлога - написала је жена додавши и како јој се због њеног одговора "срозало мишљење о млађој сестри".

BloombergAdria.com

 

- Рекла је да је то њен живот и да би ја требало да бринем о свом, уместо да покушавам да контролишем и осуђујем њен. Уопштено се не сматрам особом која осуђује и мислим да свако има право да ради како хоће (све док не ради нажао другоме) па стварно не знам зашто ме тако прозвала; јесам ли ипак погрешила што сам тако разговарала с њом? - питала је жена кориснике друштвене мреже.

- Њен је поглед на брак заправо врло здрав и зрео и заиста данас нико ни са ким не треба да остаје у браку ако не жели - одговорио је један корисник, а већина се с њим сложила.

- Чини се да би сваки њен одговор за вас био погрешан. Да вам је рекла да је јако заљубљена и да је тако суђено, мислили бисте да је наивна и глупа. Ако вам каже да јој се брак може и завршити разводом, љути вас што га не доживљава довољно озбиљно - шта је уопште могла да каже, а да будете задовољни? - питао се други

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".