Извор:Фото: Фото: Инстаграм принтскрин/ana_korac

ПРВА ОПЕРАЦИЈА СА 20: Како је Ана изгледала пре захвата ФОТО

Извор: Нпортал

28.02.2023.

15:37

СТАРЛЕТА није штедела новац за свој изглед.

Познато је да је Ана Кораћ уградила силиконе у груди и задњицу, а радила је и нос и усне. Да би све то изгледало беспрекорно, често мора да иде на "ремонте", који кошта чак и до 5.000 евра.

 

- Моја операција је била са 20-21 годину. Три пута сам радила груди, ја сам то сакрила од маме, она је жена домаћица. Она је права породична жена и њој је то ненормално и неприхватљиво. Тати сам рекла за операцију, кад је моја мама дошла и видела шта сам урадила она то уопште није могла да прихвати - испричала је својевремено Ана за Курир.

BloombergAdria.com

 

- После груди сам оперисала нос, усне сам стално радила. Ја сам ставила у уста неки полутрајан материјал. Мачије очи сам радила, ја сам довела тај тренд у Србију. Тај доктор који ми је радио мачије очи захваљивао ми се на свему, јер сам му помогла, открила сам га. Не знам колико сам новца дала на операције - рекла је Ана својевремено.

На фотографијама објављених 2013. године, може се видети како је старлета изгледала пре ремонта. Оно што је сигурно, је да је промена драстична.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Ана Кораћ се породила царским резом у једној приватној клиници и на свет донела дечака.