Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда/АТА имагес

НЕЋУ ВИШЕ ДА ЋУТИМ: Марија први пут о афери "мито" у ЗГ

Извор: Нпортал

04.03.2023.

11:36

ШЕРИФОВИЋЕВА развезала језик о наводном узимању новца у такмичењу "Звезда Гранда"

Иако су се до сада многи чланови жирија "Звезда Гранда" огласили по питању афере која већ данима тресе медије, Марија Шерифовић није желела да износи свој став.

Међутим, данас је у свом влогу развезала језик о наводном узимању новца у такмичењу и објаснила зашто се до сада није оглашавала тим поводом.

BloombergAdria.com

- У претходних седам дана траје циркус по медијима, ја се намерно нисам оглашавала чак и она једна моја изјава која се догодила нија била званична. Не осећам никакву потребу да се на такав начин оглашавам и коментаришем. Желела сам сама да се обратим на ту тему. Седим у жирију ЗГ пуних седам година, у прве три године је било класично жирирање без ментора. У претходне четири године сви знамо да је брдо кандидата завршило код мене. Да сумирамо важну ствар, сви кандидати који су код мене ја им у старту кажем важну ствар како функционише менторство. Неко се виђа мање, неко више све зависи од обавеза. Ми немамо прописане сате, време, нити начин на који ћемо било кога менторисати. Нигде не постоји као у Србији да особа која жели да се такмичи на тацни добије ментора који је у том тренутку најпопуларнији, најбољи. Има слободу да шаље поруке, ћаска, да се дружи то нигде у свету није нормално - рекла је Марија, а потом наставила:

BloombergAdria.com

- Што се ове ситуације тиче, ја се не сећам, али сматрам да нисам дала свој глас том кандидату и то је почетак и крај свега. Прочитала сам поруку коју је писао Снежани где је рекао да је геније за Милија и мене, а ово што је стављено на леђа Снежани Ђуришић мислим да је фуј, да је бљак, мислим да је одвратно и да све особе које су у томе учествовале, а има их доста, да заиста хитно почну да негују своје ментално здравље. Да је жена од колико година клекла на под и да некоме тражи паре, паре, паре то је ужас. Сваки квадратни метар студија је камерама покривен, та ствар не постоји нити се догодила, комуникација јесте. О томе ће се свакако причати на суду.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&