Извор:Фото: В. Данилов

ЗАМЕНИО АСИСТЕНТКИЊОМ: Бивша Машанова жена позната водитељка

Извор: Нпортал

05.03.2023.

10:55

МАШАН Лекић тренутно ужива у љубави са својом изабраницом Кристином, са којом је засновао породицу

Након што се дознало да се аутор емисије "Иза решетака" Машан Лекић растао од водитељке Мире Лекић са којом има ћерку Миу, те да је упловио у љубавну везу са асистенсткињом Кристином Николић и са њом добио мезимицу Зои, сви су похитали да дознају нешто више о животу новинара, који пре тога није много био у зони медијског интересовања.

BloombergAdria.com

Две године је водитељ познат по емисијама црне хронике био у самој жижи, а за то време о њему, његовој старој и новој изабраници сазнало се много тога.

Између осталог, дошло се до информација да се Машан и Мира, још увек законски нису развели, што је у неку руку оправдало чињеницу што се са мајком своје млађе ћерке Зои он одмах по растави није оженио.

 

Венчање Машана Лекића и Кристине Николић очекивало се протекле две године, нажалост изостало је.

До организације свадбеног весеља у режији заљубљеног пара дошло је тек пре пар дана, што је поново привукло велику медијску пажњу упркос томе што није било речи о правом венчању, већ о оном за потребе снимања Машанове емисије, на којој Кристина ради као асистент и консултант.

Заљубљени пар за ту прилику ангажовао је глумце, који су у костимима младенаца стали пред матичара и прелепих ружама окићених рајских врата.

Кристина је све то снимила па објавила на "Инстаграму" као тизер онога што ће њихова верна публика у наредној емисији гледати.

Након овог кратког кадра, који је само на трен збунио јавност, сви су се запитали када ће се то заиста догодити венчање Машана Лекића и Кристине Николић и постоји ли још увек нешто што емотивне партнере спречава у томе.

#Машан Лекић #Водитељ Машан Лекић #прва супруга #ВИП