Извор:Фото: З. Кнежевић/Принтскрин Инстаграм/eugensmesni

ИМАО ВИШЕ ОД 100: Како је Марић скинуо 23 килограма

Извор: Нпортал

08.03.2023.

09:40

ГЛУМАЦ Милан Марић важи за једног од најпожељенијих мушкараца на сцени, између осталог и због свог стаса.

Марић је био један од водитеља Беовзије, која се протеклог викенда завршила победом младог певача Лука Блека. Добио је силне похвале за водитељски наступ са Драганом Косјерином, али и бројне комплименте за изглед од дама које су гледале такмичење.

То и није чудо, пошто Милан већ дуже време важи за једног од најпожељнијих нашиг глумаца, али је на велику жалост лепшег дела публике он већ него време заузет. Марић је у срећној вези са ћерком Драгана Бјелогрлића, продуценткињом Миом Бјелогрлић.

Један од разлога зашто је Милан толико пожељан међу женским родом је и његов статс. Милан је идеално грађен и нема "вишкова".

BloombergAdria.com

 

Међутим, када се спремао за улогу руског писца Сергеја Довлатова, Милан се угојио невероватних 30 килограма. С обзиром на то да је Милан прилично висок, он је тада имао више од 100 килограма.

А онда је, за улогу Томе морао да доста да смрша, како би могао да уђе у лик нашег славног певача, који је био изузетно "танан". 

- Промена у килажи није само пуко губљење килограма и куповина нових ствари, већ промена у глави и односу према свом телу. То није тело на које си ти навикао, треба ти период адаптације. Није само тешко угојити се, већ и кад много смршаш тај губитак утиче на тебе - рекао је глумац у том периоду за Блиц.

BloombergAdria.com

 

Није се придржавао популарних дијета. Решење се крило у количини хране у оброцима, што је употпунио са тим што је избацио један оброк.

- Некада мораш да устанеш у шест да би радио, а некад снимаш целу ноћ. Урадио сам најпростију ствар - преполовио сам оброке. Избацио сам хлеб и сада мање користим скроб у исхрани. Један оброк сам избацио а друге преполовио. За два месеца је то дало резулате - испричао је глумац.

Како је рекао, покушавао је са разним дијетама, али без икаквог резултата. А онда је, смислио савршено решење

- Моја дијета је гладовање. Посао глумца је такав да ми немамо устаљени биоритам - рекао је тада Милан.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".