Извор:Фото: Новости, РТС принтскрин, Јутјуб принтскрин

УБИЈЕН ВОЂА НИКШИЋКОГ КЛАНА: У Рушњу су пуцали на Ескобара

Извор: Нпортал

09.03.2023.

13:10

РАНКО Р. (54), звани Ескобар, преминуо је на лицу места, а тело се још налази у кафићу на пумпи Кнез Петрол, где се јутрос око 11 часова догодила пуцњава, незванично сазнаје Курир.

Једна чаура пронађена је испред улаза у кафић, на путу. На лицу места су очевици, радници бензинске пумпе, као и гости кафића, велики број припадника полиције и екипе Форензике.

Место злочина је додатно проширено, тако да не може да се приђе пумпи, а додатно је појачано и обезбеђење лица места.

Убијени мушкарац био је одраније познат црногорској полицији као припадник никшићке криминалне групе која је наводно блиска "шкаљарцима" и убијеном Јовану Вукотићу.

BloombergAdria.com

 

Миљковићев БМВ

Полицајци код Миљковића, десне руке Вељка Беливука, нашли три аутомобила, међу којима је један чији је власник Ранко Радошевић звани Ескобар, претпоставља се да је реч о возилу једног од вођа никшићке групе.

Марко Миљковић, који се сумњичи да је с Вељком Беливуком, званим Веља Невоља, организовао криминалну групу која је починила најмање седам бруталних убистава, у свом возном парку имао је аутомобил који се води на Ранка Радошевића.

BloombergAdria.com

 

Како Курир сазнаје, током претреса кућа и просторија које је користио међу заплењеним аутомобилима је и Радошевићев БМW И3.

Подсетимо, два маскирана нападача упала су унутра и испалила пројектил у правцу мушкарца који је погођен

Продавао "блинде"

Како Новости сазнају, убијени Ранко је продавао блиндирана возила људима из подземља.

Према првим информацијама, два маскирана нападача упала су унутра и испалила пројектил у правцу мушкарца који је погођен. Одмах после пуцњаве, полиција је покренула акцију Вихор, у потрази за нападачима.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".