Извор:Фото: Новости

СРЕЋУ ПРОНАШАО КРАЈ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ МЛАЂЕ: Ово је Микијева жена

Извор: Нпортал

09.03.2023.

22:41

ГЛУМАЦ је у једном од ретхих интервјуа о приватном животу открио зашто му је сусрет са Тамаром био судбоносан.

Глумац предраг Мики Манојловић први пут пред олтар је стао са концерт мајстором Искром Узелац са којом има ћерку Чарну, а након бурног развода поново се оженио.

Мики је скоро 30 година у браку са глумицом Тамаром Вучковић, коју је јавност упознала кроз улоге у серијама "Броз и ја" и "На терапији", као и у филмовима "Симпатија и антипатија" и "Положајник".

Глумац је другу супругу упознао током рада на представи "Злочин и казна" и са њом има сина Ивана.

BloombergAdria.com

 

Иако је пред њом била велика каријера, Тамара последњих година није снимала филмове и серије, већ се посветила раду у Југословенском драмском позоришту, где је и директорка.

Тамара и Мики су у браку од 1992. године, а разлика од две деценије у годинама, никад им није представљала проблем.

BloombergAdria.com

 

Детаљи из њихове љубавне приче мало су познати јавности, а Мики је у једном од ретхих интервјуа, о приватном животу, открио зашто му је сусрет са Тамаром био судбоносан.

- Тамару сам срео док сам радио представу “Злочин и казна”. Сећам се да сам јавно говорио о будућој премијери и рекао како сам срео веома талентовану младу глумицу Тамару Вучковић. Ни сањао нисам да ће Тамара постати и остати моја животна љубав, да ће поћи са мном у иностранство, а још мање да ћемо добити сина - рекао је Мики Манојловић једном приликом и додао:

BloombergAdria.com

 

- Она ми је највећа подршка у свим мојим професионалним изборима. Без ње, ни ја не бих био овакав какав јесам, без ње био бих ко зна где, утапајући се у не знам кога и запуштајући своје корене нимало не бих доприносио другим културама, као ни оне мени - рекао је глумац.