Извор:Фото: ТикТок принтскрин/slaimanandkate

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЖИВОТА: Јавили му из банке да му је дуг ОТПЛАЋЕН

Извор: Нпортал

12.03.2023.

10:17

ЉУДИ кажу да пажљиво треба бирати своје животне партнере јер они могу да буду важан фактор среће у нашем животу. Овај мушкарац је знао да је направио прави избор када му је жена приредила највеће изненађење.

Диван тренутак овог пара разнежио је многе на друштвеним мрежама након што су Слејман и Кејт објавили видео на ТикТоку. Видео, који је прикупио више од 18 милиона прегледа, приказује Кејт како свом супругу говори да му је отплатила хипотеку.

Видео почиње Слејмановим говором: "Управо сам добио имејл од своје банке у којем пише да је мој депозит данас уплаћен." Појаснио је да није дао никакав депозит за своју хипотеку и да не зна одакле је дошао.

Слејман је био шокиран и напет као што би свако био кад види непредвиђену финансијску трансакцију на свом рачуну. Рекао је да је то неко можда учинио случајно, а његова супруга Кејт му говори да није случајно и додаје: "То сам била ја", остављајући супруга шокираног док он зури у њу, покушавајући схватити њене речи.

Док је Слаиман покушавао да схвати зашто и како је то учинила, Кејт га је уверавала да је платила у његово име. Одговарајући на његова поновљена питања, Кејт му је одговорила: "Зато што то заслужујеш. Чиниш толико за мене све време."

Слејман после тога почиње да плаче због ове дивног геста и грли своју супругу те је и даље стално испитује зашто је то учинила и говори јој да је то превише. Међутим, Кејт му говори: "Јер си ти мој муж и заслужујеш сваку добру ствар у свом животу."

Овај диван видео дирнуо је милионе на интернету, а неколицина је коментарисала да сви морају бити љубазни и дарежљиви као Кејт. Једна особа је коментарисала: "Не требамо Кате, морамо бити Кате. Потребан нам је муж који је ту за нас и труди се да заслужи све ово." Друга особа је додала: "Скинула си толико стреса са његових рамена да није ни схватао да га има."

Трећа особа је додала: "Овај видео и гест су невероватни и можете видети да му значи све." Овај видео је објављен и на Редиту где је једна особа написала: "Човече, учинио бих све да неко овако брине за мене." Још је једна особа додала: "Погађа тачно у срце, посебно с раскинутим браковима и пропалим везама којих ових дана има напретек."