Извор:Фото: З. Јовановић, Приватна архива, МУП РС, Друштвене мреже

АЗРИ ЛИСИЦЕ, МАРКО У БЕГУ Падају осумњичени за убиство Ранка

Извор: Нпортал

15.03.2023.

13:22

ДРЖАВЉАНКА Босне и Херцеговине Азра Ш. (21) ухапшена је у уторак у вечерњим сатима у Сарајеву због сумње да је помагала у ликвидацији Ранка Радошевића (54) званог Ескобар из Никшића.

Међународна потерница расписана је и за њеним другом Марком Пјановићем из Брчког због учествовања у убиству.

И Азра Ш. и Марко Пјановић се сумњиче за кривично дело Тешко убиство у помагању и подстицању.

Полиција приликом претреса објеката на адресама становања Азре Ш. и Марка Пјановића није нашла особе са међународне потернице, те су испитане особе затечене на адресама.

Том приликом је заплењено и једно возило, а реч је аутомобилу "голф ВИИ", које М. П. користи повремено.

BloombergAdria.com

 

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске трагају за лицем Марком Пјановићем из Брчког, за којим је Министарство унутрашњих послова Републике Србије расписало „Интерполову“ међународну потерницу због учешћа у убиству Ранка Радошевића Ескобара на бензиској пумпи у Рушњу у Београду.

BloombergAdria.com

 

- Кретање овог лица је у последња 24 сата примећено на подручју Бијељине. Молимо грађане уколико примете лице на фотографији или имају нека сазнања о његовом кретању да одмах позову број "122" или се обрате најближој полицијској станици - навели су из полиције.

Да подсетимо, Азра Ш. се сумњичи да је у Краљеву украла "голф 4" којим су се довезли Лука В. (35) и Стефан З. (28) на пумпу у Рушњу где су са седам хитаца усмртили Ранка Радошевића Ескобара. Он је умро свега 20 минута касније.

BloombergAdria.com

 

У суботу је полиција ухапсила и једну малолетницу због сумње да је помагала у убиству. Након саслушања Виши суд у Београду одредио јој притвор до 30 дана. 

BloombergAdria.com

 

Подсећања ради, Више јавно тужилаштво у Београду покренуло је у понедељак истрагу против четири особе осумњичене за учешће у убиству Радошевића у кафићу на бензинској пумпи у насељу Рушањ 9. марта ове године.

(Ало/Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".