Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/HYPE TV

СТОП ПСИХИЧКОЈ ТОРТУРИ: Ана другарица претучене девојке

Извор: Нпортал

16.03.2023.

10:30

ПЕВАЧИЦА Ана Николић на свом профилу објавила је снажну поруку против насиља над женама, а уз то и фотографију девојке које је претучена на Звездари. Николићева је заједно излазила са њом, што се види и на њиховим профилима.

Несрећна девојка је покушала да се спасе тако што је од емотивног партнера П. Р. који ју је злостављао и мучио. Он ју је вукао за косу и ударао, а пре 20 година убио је Зорана Томовића у Београду. 

BloombergAdria.com

 

- Стоп психичкој тортури која углавном води ка физичкој тортури... А онда пређе у злостављање и неретко убиства. И све сам ти ово причала. Судија свирај крај. - написала је Ана на сторију уз фотографију са М.К. 

Мушкарац П. Р. који је ухапшен 11. марта у Београду због сумње да је злостављао и мучио своју емотивну партнерку М. К., тако што је брутално претукао, вукао је за косу када је гола покушала да побегне од њега кроз терасу, а потом наставио да је мучи и када је дошла полиција, био је осуђен за убиство Зорана Томовића 2000. године.

Зоран Томовић је убијен 29. октобра 2000. у Борској улици. Према признању П.Р. до сукоба је дошло због дроге. У Томовића је пуцао, а у својој одбрани је причао да је користио блокаторе пошто се лечи од зависности.  

Након што је извршио насиље над М. К, наводно је користио исте лекове због алкохола. 

(Курир)