Извор:Фото: АТА имагес

ОДБИЛИ ГА ПО ДРУГИ ПУТ: Хасан тражи националну пензију

Извор: Нпортал

16.03.2023.

14:25

ПЕВАЧ Хасан Дудић је говорио о борби за пензију, болести и борби за живот пре неколико година.

Дудић је послао захтев надлежним органима за одобрење националне пензије, али су га одбили по други пут. Он је поново прележао корону која га је јаче захватила: 

- Поново сам прележао корону, ударило ми је на срце, грло, мозак, простату, стално сам по болницама, зато се надам да има људи који ће ме подржати у мојој борби - истиче Хасан.

BloombergAdria.com

 

Због јаке алергије и гушења сумпором у једној бњи, певач је једва остао жив: 

- Отишао сам у бању на лечење, пошто сам био брутално нападнут и имам озбиљне здравствене последице. Међутим, тамо је велико испаравање сумпора, а ја имам јаке алергије. Пет пута сам се гушио током спавања и жалио сам се доктору да ми није добро, али он је мислио да су то обичне реакције на лечење. У недељу, негде око два сата по подне, нагло ми је позлило. Од последица гушења језик ми се задебљао и пао ми је мрак на очи. Отад се ничега не сећам, само су ми рекли да сам имао клиничку смрт и да су ме једва повратили. Када сам чуо колико је озбиљна ситуација, захтевао сам да се чујем са докторима из Београда који ме лече. Они су одмах рекли да је алармантно и да морају одмах да ме пребаце у Београд. И даље се не осећам добро, тешко говорим и имам несвестице, али надам се да ће све бити у реду - рекао је тада Дудић.