Извор:Фото: Профимедиа

УВЕК ПУНИ КАО БРОД: За ове хороскопске знакове лепи се НОВАЦ

Извор: Нпортал

16.03.2023.

17:59

ЊИХОВО богатство се брже увећава него што се расипа.

Бик

Многи Бикови под утицајем Венере развију префињени укус, те је луксузан живот за њих потреба која ће им створити осећај сигурности, стабилности и удобности. Међутим, вредни Бикови имају смисла за управљање својим новцем, те неће себи дозволити непотребно расипање.

Шкорпија

Шкорпија такође трага за удобним животом, што им урођене способности инвестирања најчешће и омогуће. Због моћне енергије чак и најскривеније жеље Шкорпије могу постати стварност.

BloombergAdria.com

 

Лав

Лавови желе да их примете и поштују и веома често то и постижу. Њихов енергични наступ је нешто што ће сви запамтити и због чега ће их просто обожавати. Овакав друштвени углед их често изискује много новца јер ће Лавови улагати велике своте како би финансирали своју гардеробу, поклоне и раскошне вечере за блиске особе. Међутим, природне лидерске способности које поседује овај хороскопски знак ће многим Лавовима обезбедити високе позиције у различитим компанијама, те се њихово богатство често брже увећава него што се расипа.

Рак

Пожртвоване Ракове покреће жеља да обезбеде своју породицу и брижно уреде свој дом. Како би то постигли, они ће развити своју радну етику и амбицију, те ће ова жеља ускоро постати стварност. Вредни и успешни Ракови ће најчешће наставити свој живот скромно, уживајући у блаженствима и сигурностима које су себи обезбедили.

BloombergAdria.com

 

Водолија

Маштовите Водолије често следе своје идеале, не пристају на компромис између жеља и стварности, а тај раскорак се уочава и на њиховом финансијском пољу. Због своје жеље за идеалима, ови знакови ће често пронаћи посао у јавном сервису или хуманитарном раду који ће их чинити задовољнима, али ће им донети и плате које су нешто испод просека, преноси "Ало".

Јарац

Јарчеви теже признањима и угледу у друштву, па се често могу наћи на челу многих непрофитних организација. Ово наравно не значи да ће сви Јарчеви и све Водолије бити потпуно неуспешне на свом финансијском плану, јер на светској сцени можемо видети и многе успешне припаднике ових хороскопских знакова.