Извор:Фото: АТА имагес

АНЂЕЛКА ПРЕ ДЕСЕТ ГОДИНА: Водила је познату емисију

Извор: Нпортал

17.03.2023.

07:58

АНЂЕЛКА је последњих неколико месеци у жижи медија због трудноће и везе са пријатељем њеног бившег мужа. Глумици је медијско интересовање тешко пало, али је наставила храбро да корача.

Међутим ретко ко зна да је Анђелка водила неколико емисија међу којима је "$8 сати свадба" али и један пројекат са Драганом Мирковић

- Радила сам емисију "48 сати свадба", и то сам радила једно лето. Све колеге које су ме саветовали и желели ми добро, сви су били против тога. Рекли су ми да не прихватим, у фазону шта ћеми то, то је "треш". Међутим, ја сам из Пожаревца, односно једног села око Пожаревца, сада су сви у Бечу како је то обично било у нашем крају. Мени је тај наш менталитет у ДНК, то како се славе свадбе, обичаји, музика под шатром, играње кола, Моравац, Влашко. Ја то не би имала где више да покажем, а знам све да их играм - испричала је Анђелка једном приликом, па је додала:

BloombergAdria.com

 

- Знам и Моравац, и Влашко, Ужичко, све. Влашко коло је озбиљан кардио. На тим свадбама на којима сам била као клинка, јер сам практично одрасла под шатором, све слике из детињства са мамом и татом су ми испод шатора. Ја сам их увек питала: "Да ли сте ме водили негде другде, о чему се ради?" Водио ме тата и на Маракану, то су неке успомене које вучем, да не кажем трауме - испричала је Анђелка у свом духовитом маниру.

(Блиц)