Извор:Фото: Танјуг/Јадранка Илић

КРЕНУЛА ОЧЕВИМ СТОПАМА: Упознајте ћерку Зорана Цвијановића

Извор: Нпортал

17.03.2023.

13:12

ЈЕДАН од наших легендарних глумаца Зоран Цвијановић има ћерку која је такође кренула пут глуме.

Прослављени глумац Зоран Цвијановић годинама је на домаћој глумачкој сцени. Његов живот обележиле су многе велике улоге, а за свој највећи успех глумац сматра то што је добио наследицу, ћерку која је кренула његовим стопама. 

Њих двоје ретко када виђамо у јавности, а оно што су сви могли да виде на основу фотографија са друштвених мрежа Милена Цвијановић је прелепа млада жена.

Наиме, још као тинејџерка Милена се одселила у иностранство где се школовала, а потом и удала. Таленат за глуму наследила је од оца, па не изненађује чињеница да је и она кренула пут глумачких вода. 

Није тајна да је глумац био у незавидној финансијској ситуацији када је његова ћерка требала да оде на даље школовање. 

Милена је новац за школовање скупљала јер је то био њен највећи сан. И сам глумац Зоран Цвијановић уплатио прилог од симболичних 50 долара.

Међу првих десеторо људи који су Милени донирали симболичну количину новца за школарину нашла половина ватерполо репрезентације Србије, и то Филип Филиповић, Душко Пијетловић, Стефан Митровић, Живко Гоцић и Милан Алексић.

Након што је успела да упише чувени Универзитет Беркли, а како је сама навела у есеју на сајту, родитељи су успели да прикупе још један део новца потребан за путне трошкове, смештај и исхрану, здравствено осигурање, књиге и веома скупу годишњу школарину од чак 40.000 долара.

Након тога, пре око две године,  она је рекла судбоносно "да" свом изабранику. Венчање се одиграло у Лос Анђелесу, где и данас живи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".