Извор:Фото: АТА имагес

НИЈЕ МОГЛА ДА МИ ОПРОСТИ: Жељкова мајка о односу са Јованом

Извор: Нпортал

18.03.2023.

07:57

СВЕКРВА Јоване Јоксимовић, мада увек коректна у опхођењу према водитељки, у неком моменту, несвесно јој се замерила, због чега ју је ова, наводно, узела на зуб, те су односи захладнели.

Удајом за Жељка Јовани Јоксимовић живот се из корена променио. Захваљујући музичару специфичног погледа на свет шармантна водитељка упловила је у неку нову димензију са каквом до тада није имала прилике да се сусретне. На првом месту постала је супруга, одмах затим и мајка троје малишана Косте, Срне и Ане, а напослетку и нечија снаја што јој је донело додатну врсту одговорнисти и обзира према мужу. Свекрва Јоване Јоксимовић, мада увек коректна у опхођењу према водитељки, у неком моменту, несвесно јој се замерила, због чега ју је ова, наводно, узела на зуб, те су односи захладнели.

BloombergAdria.com

О чему се тачно ради испричала је Весна давно за Свет.

- Јована је потпуно тип девојке какве Жељко воли. Једно време сам је виђала баш често и биле смо врло блиске, али након што сам у једним новинама изјавила да желим унучиће – удаљиле смо се. Тада је изашао наслов ‘Жељкова мама открива да је Јована трудна’, то је била чиста лаж, а ја сам ни крива ни дужна настрадала. Она изгледа није могла то да ми опрости и отад је међу нама нека дистанца - казала је Јоксимовићева мајка, која се спонтано окренула првој супрузи свога старијег наследника. Имењакињи Весни која јој је подарила унуку Мину.

BloombergAdria.com

- Она често са ћерком долази код нас у викендицу у Ваљеву. Увек смо се добро слагале и остале смо у одличним односима. Знам је још из средње школе, па ми је као ћерка - казала је свекрва Јоване Јоксимовић, која упркос чињеници да је са водитељком имала несугласице воли да посећује дом свога сина, дружи се са унучићима, драго јој је и да их причува, породична славља не пропушта а судећи по сликама које је Јована са супруговим родитељима својевремено објављивала на Инстаграму чини се и да им се однос доста поправио.