Извор:Фото: АТА имагес/Принтскрин/Јутјуб/Youtube News

ДИСКВАЛИФИКОВАНА ЗБОГ ЈК Вања је сада упознала своју подршку

Извор: Нпортал

19.03.2023.

10:00

ВАЊА Кнежевић је девојка која је дисквалификована пре двегодине из "Звезда Гранда" због певачице Јелене Карлеуше.

Вања је након што ју је Јелена вређала на такмичењу, путем друштвених мрежа позивала на насиље певачице, после чега је дисквалификована. 

Случај Вање Кнежевић није се смиривао месецима, а певачица Светлана Цеца Ражнатовић је одлучила да јој изађе у сусрет и помогне јој да сними спот и песму. Овај Цецин гест многи су протумачили као "ударац" ривалки и тадашњој чланици жирија поменутог такмичења. 

Вања је уписала Стоматолошки факултет, али певање није заборавила. Велика жеља јој је била да упозна певача Слобу Радановића, а та жеља јој се и остварила. 

- Углавном људи мисле да је јако тешко упознати певаче који вансеријски певају (или генерално-певају), а приземни су људи. Слобо, демантовао си све то.. каква енергија, какав глас.. одушевљена сам. И само ћу рећи част ми је што сам те упознала - истакла је Кнежевићева уз заједничку фотографију са Радановићем.

Подсетимо, Слоба је након скандала са Карлеушом у "Звездама Гранда" подржао младу Вању.

- Кад се прихватиш посла жирија, треба да знаш да кандидати који дођу ту нису канта за смеће или врећа г**ана у коју ћеш сад и ти да сипаш своја г**на и токсине који извиру из твојих личних фрустрација. Престани да смараш - написао је певач на свом Твитеру, алудирајући на Јелену.

(Србија данас)

#Јелена Карлеуша #Вања Кнежевић #ВИП #диквалификована Вања Кнежевић #Слоба Радановић #Слоба Радановић Вања Кнежевић фотографија #Звезде Гранда #Звезде Гранда такмичење