Извор:Фото: Профимедиа/ТикТок принтскрин/brideisapersonality

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА ВЕРЕНИКА: Ово ће видети тек прве брачне ноћи

Извор: Нпортал

19.03.2023.

11:15

ПРИПРЕМАЈУЋИ се за своје венчање, једна будућа млада, која још никада није спавала са својим вереником, одлучила је да тетовира први иницијал имена свог младожење како би он то открио током њихове прве брачне ноћи, пише Њјујорк Пост.

- Радим тајну тетоважу за свог вереника, а он не зна за то... и сазнаће на дан венчања - рекла је Медисон Кроули из Атланте, у свом популарном ТикТок видеу, снимљеном 11 дана пре њеног венчања.

У видеу, који је прикупио више од 464.000 прегледа, Медисон, професионални фотограф, снима исечке себе како се смеје док јој се на задњици тетовира црно слово "Г" у курзиву, у знак наклоности према њеном будућем мужу Грегу.

- Опседнута сам тиме, јако ми се свиђа - рекла је бринета када је тетоважа била готова, те истакла изазове с којима би могла да се суочи док њена тетоважа зацељује.

Тако је додала да ће бити мало теже бринути се о њој него што је мислила, јер се тетоважа налази на задњици, а уз то, мора да је скрива од вереника.

- Дефинитивно сам замишљала секс на нашу прву брачну ноћ и надам се да ће бити дивље и да ће му се тетоважа свидети. Нисмо још имали секс, тако да ће то бити мало, слатко изненађење - додала је.

Но, многим корисницима није се свидела њена идеја те су ју критиковали.

- Добар начин да се урекне ова веза - написао је нимало импресионирани коментатор.

"Лоша одлука", "Две године и бићете разведени”, били су још неки од коментара.

Један корисник открио је како и сам има тетовирано име своје бивше супруге, те да то баш и није паметна идеја. Но, упркос негативним коментарима, Медисон је ипак добила и низ похвала од неких корисника.

- Одлична идеја, одушевљена сам - коментарисала је једна корисница.

- Искрено, и ја то желим да учиним - додала је друга.

Неки корисници бринули су се да ће покварити изненађење, дељењем видеа на друштвеним мрежама, но она је објаснила да њезин заручник баш и не користи мреже, те да нема Тик Ток профил.