Извор:Фото: В. Данилов

"ПРАВО ИМЕ МИ НЕ СТОЈИ" Глумица годинама крила како се зове

Извор: Нпортал

22.03.2023.

11:07

ОТКАКО је освојила срца публике улогом Чупке у серији "Породично благо", шармантну глумицу знамо као Мину Лазаревић.

Истина је, међутим, да је Мина само њен надимак.

Глумица Мина Лазаревић од почетка каријере важи за једну од омиљених домаћих глумица, како позоришне, тако и телевизијске публике, а у последње време нас засмејава улогом инспекторке у серији "Игра судбине".

BloombergAdria.com

Она спада у познате личности које чувају своју интиму далеко од медија, али понеки детаљ о њеном животу повремено доспе до јавности.

Тако знамо да је Мина Лазаревић поносна мама троје деце - синова Луке и Марка и ћерке Иве, а пре неколико година писало се и о њеном разводу од балетског играча Горана Станића, који је због насиља у породици осуђен на годину дана кућног притвора.

Мина никада није превише причала о свом животу и пуштала је своје улоге и таленат да дођу до изражаја, па је многима тако промакло да име под којим је знамо више од две деценије њено право. Наиме, Мина је само надимак, а многи нису приметили да је још у уводној шпици серије "Породично благо" стајало да Чупку игра - Мирјана Лазаревић.

BloombergAdria.com

 

Како је глумица једном приликом истакла, она не сматра да јој стоји њено право име.

- Корен речи Мирјана је "мирна", "кротка", "смерна", што ја дефинитивно нисам. Кротка и смерна умем да будем, али мирна не. Што је рекао мој професор, а сада ме Нада Блам подсетила на то, ја сам жена са хиљаду лица - рекла је једном приликом глумица.