Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika, АТА имагес

ЈЕДНА ОД НАЈЗГОДНИЈИХ Сандра Африка на почетку каријере ФОТО

Извор: Нпортал

22.03.2023.

19:35

ПЕВАЧИЦА је одувек била згодна.

Прво јавно појављивање атрактивне певачице било је са певачем Милетом Китићем када се појавила као његова играчица на сцени а том приликом је свима запала за око њена задњица.

BloombergAdria.com

 

Сандра је у једном тренутку пресекла и одлучила да се упусти у соло каријеру и опроба као самостални извођач.

Прву песму са којом се представила јесте песма под називом "Африка" а свој заштитни знак (задњицу) је задржала у првом плану.

Сандра Африка је одувек била згодна, а њена позадина која је природна што је још веће изненађење, одувек је била препознатљива и уочљива.

BloombergAdria.com

 

Лице певачице је нешто другачије јер се подвргла естетским корекцијама али минимално, јер лични опис као неке колегинице са естраде није променила.

За разлику од данас, има другачије обрве и увећана уста и груди, док све остало изгледа као и раније. Дугу косу је задржала али променила боју, те је из црне првобитно била бринета, а онда и нешто светлије нијансе, док је сада готово плава.

BloombergAdria.com

 

Оно што се кроз године није мењало јесте њен поменути заштитни знак, који и дан данас мами дах у њеним спотовима, а због тога поносно носи титулу једне од најлепших и најзгоднијих естрадних личности.