Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ВРТОГЛАВА СУМА: Задругари са највећим недељним хонорарем

Извор: Нпортал

23.03.2023.

20:09

БЕЗ њих не може да гледаност ријалитија буде добра, прави су мајстори да загреју атмосферу у ријалитију "Задруга".

Међу учесницима са највећим хонорарем на недељном нивоу налази е Миљана Кулић која направи шоу сваки пут кад се појави. Због тога не чуди што је успела да се избори за 3.500 евра.

BloombergAdria.com

 

После ње је њена мајка, Марија Кулић, која је привукла пажњу гледаоца јер је врло критична, нема длаке на језику и спремна је да коментарише сваку тему у "Задрузи". Као један од ријалити коментатора изборила се да јој недељно на рачун у банци леже 1.500 евра.

BloombergAdria.com

 

Иван Маринковић је због везе са Миљаном, постао занимљив фановима "Задруге", па је Велики шеф одлучио да га позове да учествује у шестој сезони. Он наводно добија 2.000 евра недељно за боравак у Белој кући.

BloombergAdria.com

 

Лепи Мића је учесник "Задруге" већ шест година уназад. Према наводима, Мића се постигао договор да му се за недељу дана учешћа да 1.200 евра. 

Детаљније можете погледати у снимку испод: 

@un_po_2 #zvezdanslavnic #zvezdanslavnić #zvezdanslavnicpsiho #anacurcic #anacurciclavica #andjeladjuricic #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularvideo #popularcreator #tik_tok #zatebe #tik_tok #zatebestrana #zatebestranica #zadruga #zadruga5 #zadruga6 #dejandragojevic #daliladragojevic #filipcar ♬ original sound - Milena Tomic Lenami

(Србија данас)