Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ topalko.top

ТРУДНА ХЕЛЕНА? Огласио се Топалко - "кад добијем унуче..."

Извор: Нпортал

23.03.2023.

20:56

ЋЕРКА Милана Топаловића Топалка ускоро ће се остварити као мајка.

Како медији преносе, Хелена Топаловић је у благословеном стању, и она и њен супруг Драган Алексић, којем је у тајности рекла "да" у септембру 2021. године, оствариће се као родитељи.

Хелена је наводно већ у четвртом или петом месецу трудноће, а супруг је третира као краљицу док је у благословеном стању. Како тврди извор, а преносе медији, Хелена је виђена у улици у којој јој живе родитељи у једном београдском насељу, а носила је удобну одевну комбинацију којом, ипак, није успела да сакрије стомачић, иако се труди око тога, јер жели да сачува приватан живот од јавности.

BloombergAdria.com

 

"Добра линија је још увек краси и активна је трудница - приватни бизнис и даље јој је у фокусу, само је мало успорила темпо. Код Топаловића све чешће борави, да би јој они помагали, док јој с друге стране муж испуњава све жеље", речи су поузданог извора. Топалко није желео да открива тачност информација, али је једва скривао радост.

BloombergAdria.com

 

"Нећу ја ништа да причам, питајте Хелену, мада она инсистира да није јавна личност и неће да говори за медије. Ми иначе о приватном животу не причамо, а кад добијем унуче свакако ћу бити пресрећан, био дечак или девојчица", изјавио је певач.

(24седам)