Извор:Фото: Друштвене мреже

ОВО ЈЕ ОСУМЊИЧЕНИ: На терет му се ставља убиство стрица ФОТО

Извор: Нпортал

24.03.2023.

15:04

Драган Ј. (54) из Јарка насмрт је избоден ножем синоћ око 22 сата након свађе за осумњиченим синовцем Б. Ј. (26), који му је пре убиства претио.

Како Курир сазнаје, полиција интезивно трага за Б. Ј. који се сумњичи за убиство, али и за његовим пријатељем С. Н. (20) који је кобне вечери с њима био у гостима код једног пријатеља.

- Сумња се да је до убиства дошло након конзумирања велике количне алкохола од стране осумњичених, али и оштећеног. У једном тренутку синовац је извадио ноћ и почео да прети стрицу како ће га заклати и убити - каже извор и додаје:

- Међутим, страсти су се на неко време смириле, па су сви наставили да пију, а потом су сва тројица изашла из куће Драгановог пријатеља, где су се потом опет сукобили.

BloombergAdria.com

 

Како додаје наш извор, када се власник куће вратио испред капије затекао је тело Драгана Ј. у локви крви, а сумња се да је С. Н. претукао већ избоденог Драгана.

- Није давао знаке живота, а сцена испред дворишта је била језива. Крви је било на све стране. Несрећни човек је покушао да помогне пријатељу с којим је само неколико сати пре тога пио, али су лекари Хитне помоћи само могли да констатују смрт човека - каже извор и додаје:

- Полиција и даље интезивно трага за осумњиченим Драгановим синовцем и његовим пријатељем С. Н. Наиме, он се терети за кривично длео убиство у саизвршилаштву.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".