Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ BK Kvizovi

ИЗЛУЂИВАЛА ГЛЕДАОЦЕ: Како данас изгледа Сандра Лалатовић?

Извор: Нпортал

24.03.2023.

15:43

ВОДИТЕЉКА квиза "Најслабија карика" променила је лични опис.

Једној групи гледаоца чувеног квиза "Најслабија карика" Сандра Лалатовић је била симпатична, док је другима сметао њен начин вођења емисије. Сандра се после поменутог квиза опробала у вођењу емисије "Папаразо лов". 

После тога се посветила породици. Пре више од десет година удала се за менаџера Ивана Черина, а неколико месеци касније родила је девојчицу.

BloombergAdria.com

 

Лалатовић се једном приликом радо присетила "Најслабије карике": 

- Умем да будем брза и бритка на језику, што је и био један од услова за водитеља "Карике". Приватно нисам озбиљна и строга као у квизу, па је то био део који је требало "вежбати". Није било толико тешко направити отклон у том смислу, када посао који сте прихватили појмите на прави начин и потрудите се да га урадите најбоље што можете у датом тренутку. Било је занимљиво посматрати реакције такмичара на снимањима. Ми смо се у паузама често шалили, они се таман опусте, камере се упале, ја се уозбиљим, поставим незгодно питање, а они се збуне. Често су умели да кажу: "Шта ти је жено, таман смо мислили да смо те смекшали и насмејали, а ти опет по старом" - изјавила је једном приликом, а у фотографијама у оквиру текста погледајте како Сандра данас изгледа.