Извор:Фото: Профимедиа

НАТАЛИ ВУД: Испливали језиви детаљи везани за живот глумице

Извор: Нпортал

31.10.2021.

22:53

СЛАВНА глумица Натали Вуд трагично је преминула пре више од 30 година, а њена смрт је и даље обавијена велом тајне. Оно што је пре неколико година шокирало светску јавност јесте исповест њене сестре Лане која је испричала како је Натали силована када је имала 16 година.

Како је истакла у једној емисији, тада 72-годишња Лана, је рекла како је тек сада скупила храбрости да проговори о свему, и о захваљујући покрету “Ме тоо”.

Лана, која је имала осам година када је Натали била силована, испричала је шта се тачно догодило.

BloombergAdria.com

- Натали смо довезли до хотела и моја мајка и ја смо сатима седеле у аутомобилу, толико дуго да сам ја у једном тренутку заспала. То је био интервју када је Натали силована. Заспала сам на задњем седишту и само се сећам да то није била срећна вожња кући. У позадини сам чула да Натали и моја мајка причају тихо - почела је Лана исповест.

Много, много година касније Натали је само наговештавала да се у прошлости десило нешто јако лоше и узнемирујуће у њеном животу, и на неки начин је окривила своју мајку због тога што ју је превише “гурала” у Холивуд желећи да она добије што више улога.

BloombergAdria.com

- Натали је пролазила кроз ту ужасну ситуацију, а тако је била млада. Наравно да није желела да студио зна да се то догодило. Никада ништа није рекла властима нити било коме - истакла је Лана.

Годинама се спекулисало о томе ко би могао бити силоватељ, а највероватније је у питању неки глумац или режисер који је Натали могао понудити неку велику улогу.

Синтија Лусија, која је у великој мери проучавала живот глумице за своју књигу “Наталие Wоод: Хер лифе анд легацy”, рекла је за “Фатал Воyаге” да је силовање Натали Вуд било прилично брутално.

BloombergAdria.com

Као резултат тога, стручњаци кажу да Натали вероватно није желела да пријављује силовање због страха да ц́е изгубити каријеру.

- Била је уплашена и мислим да је тачно да би њена каријера у том дану и узрасту била уништена, да је она пријавила силовање. Сигурно је то била веома, веома тешка ствар за њу - рекла је Лусија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".