Извор:Фото: АТА имагес

КРЕНУЛИ ОД НУЛЕ: Ивана сада има некретнине на Златибору

Извор: Нпортал

26.03.2023.

10:36

ПЕВАЧИЦА Ивана Селаков полако, али сигурно је градила све што има сада у животу.

Ивана је са супругом Предрагом Мирковићем створила право мало богатство. Купили су имање и саградили две куће. Причало се да је певачица искеширала пола милиона евра, а у предузетничким водама је већ 15 година.

- Увек сам размишљала да ми који се бавимо музиком, поготово жене, не знамо када ће то стати. Мој Пеђа је увек желео да има викендицу, да буде ван града и на крају смо се одлучили за место пет километара од Златибора. Да буде ван града, где је нетакнута природа. Трчкарају дивљи коњи и прелепо је... То смо узели за нас, за породицу и пријатеље, а у перспективи да буде и неки бизнис. Лепо је - изјавила је певачица, па се осврнула на свој однос са невенчаним мужем Предрагом са којим је у љубави од 2008. године. 

- У почетку је било: "Има времена", а сад нема поенте за свадбом. Имамо дете, имамо заједницу која је ванбрачна. Сада, кад бисмо се венчали, као, чему то? Много је битније имати складну заједницу и породицу од једног папира. Ја сам одмах била запрошена и тада нам је било битно да се скућимо. Кренули смо са станом на Алтини у Земуну. Мало-помало. Било нам је битније да функционишемо добро приватно и пословно јер смо ми и приватни и пословни партнери. Дете као апсолутно најбитнија ствар једне такве заједнице. Круна је опасница, има свој карактерић, који је више татин. Обожава музику, видећемо да ли има гласа, прерано је.

(Информер)