Извор:Фото: АТА имагес/Принтскрин Јутјуб/K1 Televizija

МОЛИ СЕ ЗА ЊЕГА: Анастасија поделила фотку Гудеља из болнице

Извор: Нпортал

26.03.2023.

15:33

АНАСТАСИЈА Ражнатовић на свом Инстаграм профилу поделила је слику свог девера.

Драгиша Гудељ је јуче колабирао током утакмице, а девојка његовог брата Немање Гудеља, Анастасија Ражнатовић, му је јавно пружила подршку и показала како се моли за његово здравље.

Анастасија је поделила фотографију брата свог дечка из болнице.

BloombergAdria.com

Поменуту слику је најпре на свом профилу убацио Немања Гудељ, који је желео да обавести фанове како је његов брат у најбољем реду, као и да искаже свима захвалност. 

- Желим да изразим искрену захвалност у моје име и у име моје породице за љубав и бригу коју су показали према здравственом стању Драгија. Живот мог брата и даље куца, захваљујући хитној интервенцији медицинског особља Кордобе, посебно помињено докторе Хосе Мигела Бретонеса, Антонија Ескрибана и Мартина Луну, физиотерапеуте Алекса Руеду и Франа Плазу, асистенције у болници, као и докторки Вероници Аројо као и кардиологу Хосе Марији Сегури. Не заборављамо и све остале медицинске раднике који су помогли у болници Краљица Софија у Кордоби. И поред тешке ситуације, осетили смо подршку и љубав, никада то нећемо заборавити. На крају, хвала бело-зеленим навијачима, за сваку песму подршке и што сте учинили да вас Драги воли још више. Прави ратник сада стоји. Јер кажу да никада не одустаје. Хвала - написао је Немања Гудељ.

Подсетимо, Драгиша Гудељ, рођени брат репрезентативца Србије Немање, јуче је изгубио свест током утакмице његове Кордобе против Расинг Ферола. На срећу, лекари су брзо реаговали, а Драгиша је убрзо дошао себи, чак је и желео да се врати на терен, али му лекари нису дозволили. 

Њега су хитно превезли у болницу, где је задржан преко ноћи на посматрању, како би се урадили сви неопходни тестови. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".