Извор:Фото:Теодора Ћирић/Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online

СПАСИО ЖИВОТ ЖЕНИ УСРЕД ЕМИСИЈЕ: "Био сам затечен"

Извор: Нпортал

26.03.2023.

18:02

ПЕВАЧИЦА Снежана Ђуришић већ дуги низ година ужива у љубави са познатим гинекологом Вањом Милошевићем.

Иако Вања није део јавног света један је од омиљених гостију у готово свакој емисији, а недавно је гостујући са Снежом у „Звезде Гранда Специјалу“ испричао невероватну ситуацију која га је задесила управо у Грандовом студију.

BloombergAdria.com

-У једној од емисија се десило да сам некој жени помогао на начин на који ја као лекар могу. То је била врло специфичлна емисија у којој сам ја требао да говорим о својим искуствима везана за моју професију и у једном тренутку је водитељка дала диван предлог с обзиром да су већином жене биле у публици. Заправо питала их је да ли би неко пристао на преглед, а ја сам био затечен у том тренутку. Били су паравани, медицинска сестра, све исто као у ординацији, почео је причу Вања, а потом епилогом те ситуације шокирао многе, али и изазвао велико дивљење.

-Јавила се једна жена на моје изненађење, а ја нисам баш склон томе да могу да се изненадим. Стварно смо имитирали ординацију, ту је био параван и урадили смо прави преглед. Узели смо брис и ја сам га однео код мене на клинику и испоставило се да резултати нису добри. Позвао сам ту жену, урадили смо велику операцију и спасили живот, испричао је Милошевић након чега је уследио громогласан аплауз.

(Гранд Онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".