Извор:Фото: АТА имагес

И Иванин отац познат је јавности - чиме се бавила пре глуме

Извор: Нпортал

27.03.2023.

07:35

ИВАНА Дудић спада тренутно међу наше најпопуларније младе глумице, а мало ко зна да се, пре него што је уписала Академију, бавила сасвим другим занимањем.

Отац лепе глумице је познати мађионичар Драгослав Дудић Дудини који је опчинио ћерку овим необичним послом, па се млада уметница и сама неко време бавила триковима и "магијом", а људи су је обожавали.

Ивана Дудић је заблистала и у новим пројектима где је била ангажована у популарним серијама "Ургентни центар", "Црвени месец", "Истине и лажи", а сада поштоваоци њеног рада могу да је гледају у серији "Од јутра до сутра".

- Мађионичарство је врло ретка професија и на свега два милиона људи долази један озбиљан поклоник магије - изјавио је својевремено за Политику Драгослав Дудић Дудини, који је, иначе, и оснивач Удружења мађионичара „Ас”.

BloombergAdria.com

 

На питање прибегава ли данас магији како би остварила неке жеље, Ивана је својевремено испричала.

- Мени се не остварују жеље, већ оно у шта чврсто верујем. Мој отац се тиме бави из љубави и као девојчицу увео ме је у тај чаробни свет. Љубав према сцени која се родила захваљујући мађионичарству прерасла је у оно што данас радим. Сећам се да сам на пријемни испит отишла уверена да ћу уписати глуму. Све друго било је неприхватљиво. Тако је на крају и било - рекла је лепа глумица.

БОНУС ВИДЕО: