Извор:Фото: Новости

У БОЛНИЦИ ПЛАКАЛИ: Заточена девојчица (8) потпуно изгладнела

Извор: Нпортал

27.03.2023.

13:21

ДЕВОЈЧИЦА (8) коју је отац У.П. (38) до пре три дана држао заточену у стану као роба била је у јако тешком стању када ју је пронашла полиција.

Како се сазнаје, дете је по доласку у болницу било дехидрирано, изгладнело и запуштено, да када су је видели дежурни доктори сви су заплакали!

Према информацијама, бригу о девојчици је преузело Прихватилиште за децу, након што је примљена у болницу када ју је полиција затекла затворену у стану у којем је живела са оцем.

Девојчица је била премршава за свој узраст.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, језив случај злостављања детета откривен је када је Београђанка И. Л. пријавила у полицијској станици Палилула да је муж У.П. брутално тукао, као и да већ дуже време држи своју ћеркицу као роба.

BloombergAdria.com

 

Мајка је имала видљиве повреде, а према првим информацијама жена је изјавила да ју је невенчани супруг главом ударио у нос и да је тако задобила прелом.

- Она је испричала да ју је ударио главом у главу и да мисли да јој је сломио нос. Тада је испричала и да он држи ћеркицу од осам година годинама затворену у стану на Звездари. Ћеркицу је, како је навела И.Л. осумњичени добио у браку са другом женом - каже извор.

BloombergAdria.com

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".