Извор:Фото: Друштвене мреже, МУП, Новости

ЈУТЈУБЕР У ПОКУШАЈУ Снимао се у кади у којој је заточио дете

Извор: Нпортал

28.03.2023.

13:20

ЗАСТРАШУЈУЋА музика, растурен подрум, а онда снимак из каде у којој је његова ћеркица (8) живела и спавала - Урош Пашајлић (35) који је годинама држао заточено дете редовно је на друштвеним мрежама качио снимке из свог живота. Неки од њих додатно буде језу.

Полиција већ четири дана интензивно трага за оцем из пакла са Звездаре. Док траје потрага за њим, његова ћеркица која је преживела пакао опоравља се у болници.

Несрећно дете живело је и спавало годинама у ђубрету, у кади, затворена у стану. Дана није видела. За то време, њен отац глумио је инфлуенсера на друштвеним мрежама. Хвалио се вожњама кроз град са другарима. О девојчици за то време нико није бринуо.

Снимци које је Пашајлић објављивао на свом Јутјуб каналу, сада буде додатну језу, јер овај отац из пакла снимао се у кади у којем је његово дете спавало. Снимао је језиве сцене из подрума, затрпаног намештајем, али и изметом.

Подсетимо, полиција је данас објавила фотографију Уроша Пашајлића за којим се интензивно трага. Он се сумњичи да је извршио кривична дела насиље у породици, запуштање и злостављање малолетног лица и кршење породичних обавеза.

- Молимо грађане уколико га препознају са фотографије или имају било какве информације о његовом кретању обавесте полицију на број телефона 192 или 011/2751-630 - наводе у МУП.

BloombergAdria.com

 

Како је "Блиц" раније објавио, девојчица (8) коју је Пашајлић до пре три дана годинама држао заточену у стану, као роба, била је у веома тешком стању када ју је нашла полиција. Како сазнаје "Блиц", дете је по доласку у болницу било дехидрирано, изгладнело и запуштено, а када су је видели сви дежурни доктори су - заплакали.

Језив случај злостављања детета откривен је када је Београђанка И. Л. пријавила полицијској станици Палилула да ју је муж Пашајлић брутално тукао, као и да већ дуже време држи своју ћеркицу као роба.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

Жена је имала видљиве повреде, а према првим информацијама изјавила је да ју је невенчани супруг главом ударио у нос и да је тако задобила прелом.

- Она је испричала да ју је ударио главом у главу и да мисли да јој је сломио нос. Тада је испричала и да он држи ћеркицу од осам година годинама затворену у стану на Звездари. Ћеркицу је, како је навела И. Л, осумњичени добио у браку са другом женом - каже извор.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".