Извор:Фото: АТА имагес

НАКОН ПРОГЛАШЕЊА КАЗНЕ: Огласила се Северина

Извор: Нпортал

28.03.2023.

19:27

ПЕВАЧИЦА Северина Вучковић на загребачком суду неправоснажно је проглашена кривом због случаја вређања социјалне раднице.

Како наводи ПР тим певачице, она ће изнети жалбу поводом ове одлуке.

„Северина није вређала, него је протестовала због незаконитог поступања Центра и најавила да ће их пријавити и јавно обзнанити њихово незаконито поступање. Северина ће се свакако жалити на ову одлуку“, наводи ПР тим и, између осталог, додаје информацију да се Северина брине и о ћерки њене сестре.

BloombergAdria.com

 

- У конкретном случају, била је реч о разговору са социјалном радницом након што је Северина обавештена да ће јој она доћи у надзор да провери услове у којима живи њена мама, премда јој је пре тога иста социјална радница тврдила да ће ту пријаву њене сестре занемарити јер су њену мајку видели у њеном дому и видели да је жена добро и да се о њој води брига. Међутим, због притиска бившег финансијски моћног партнера, о чему постоје писани докази, Центар је ипак одлучио да дође у просторе где живи Северинина мама што је било понижавајуће за 86-годишњакињу о којој брине Северина. Надзор је, наравно, утврдио да Северина брине о мајци, као што и од рођења брине на најбољи могући начин и о свом детету. Узгред, Северинина сестра уопште није пре тога видела њихову мајку годинама, а Северина поред бриге о мајци и детету, води бригу и о сестриној ћерки од њене 19. године - кажу из певачициног ПР тима, преноси Стори.хр.