Извор:Фото: Архив Новости

ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ ФИЛМА О ЏЕЈУ: Ево ко тумачи главну улогу

Извор: Нпортал

28.03.2023.

19:59

ФИЛМ „Недеља“ инспирисан је истинитим доживљајима легендарног дорћолског шмекера Џеја Рамадановског.

Лик покојног Џеја је добио привилегију да глуми Хусеин Алијевић, познатији као Хуса из некадашње групе „Beat street”. Како се сазнаје из куће „Pelicula production“ сценарио је написао Стефан Бошковић, а режија је поверена Немањи Ћеранићу.

BloombergAdria.com

 

Како се раније писало, ток филма ће пратити и Џејево упознавање са Марином Туцаковић и Александром Радуловићем Футом који су иначе и заслужни за његов успех у свету естраде. Марина и Џеј су сарађивали свих година, али су престали да се виђају после његове операције срца 2017. године, али су увек били у контакту и сећали се старих добрих времена. 

Они који су били у прилици да прочитају сценарио тврде да ће живот Џеја, од његовог детињства па до момента славе, бити представљен веродостојно, баш како је Џеј и живео окружен пријатељима са Дорћола.

BloombergAdria.com

 

Како се наводи, до краја лета биће завршено снимање филма о животу и раду великог певача - Џеја Рамадановског.

Подсетимо, Џеј је преминуо у свом дому 6. децембра од срчаног застоја. Њему је тада позлило, а лекари Хитне помоћи покушали су реанимацију, али му није било спаса. Иза себе је оставио бројне хитове, а најпознатији међу њима је и "Недеља", дан, када је и преминуо.

(Курир)