Извор:Фото: И.Маринковић/Друштвене мреже

ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ ПРЕМИНУЛОГ ВОЗАЧА АУТОБУСА: Хватала га језа

Извор: Нпортал

30.03.2023.

16:54

ВОЗАЧ ГСП Живота Митровић, који је јуче преминуо за воланом аутобуса на линији 56 на Чукарици, два дана пре смрти имао је великих здравствених проблема.

Како прича његова супруга Рада, јуче ју је пред одлазак на посао поздравио рекавши "Збогом, можда се више нећемо видети".

Јуче је у породичном дому Митровића на Бањици била родбина, ћерке и унуке, које су оплакивале деду. Жена Рада била је скрхана болом због смрти вољеног супруга, са којим је у браку провела 37 година.

- Не могу да се помирим са тим да га више нема - уплакано прича неутешна супруга. - Био је добар човек, отац, муж... Радим у обрачуну плата у ГСП и стално смо се зезали како не може да добије новац уколико му ја не одобрим. Успели смо да се скрасимо, сазидали и спрат на кући, два пута није спавао у новом кревету, који му је ћерка купила. Имали смо своје шале, увек смо се "пецкали".

Животи Митровићу је ноћ пред смрт било јако лоше, до 4 сата после поноћи није могао да заспи. Покушавао је и тај дан да изгура, али нажалост, то је био последњи на послу.

- Обожавао је свој посао, тако је и умро - каже Рада.

- Годинама му се здравствено стање погоршавало, добио је и шећер, ноге су му скоро отказале. На крају је на посао ишао чак и помоћу штапа. Возио је колеге увек, развозио, ма душа од човека. Увек ми је говорио да сам ја мушко у вези, иако је имао два метра. Рођак ми је јавио да је умро, пошто се често возио са њим.