Извор:Фото: Д.Мишић/В.Данилов

ЏЕЈЕВА НАЈВЕЋА ТАЈНА: О њеном УБИСТВУ није хтео да говори

Извор: Нпортал

31.03.2023.

07:22

ФИЛМ "Недеља" који ће се бавити животом покојног Џеја Рамадановског почео је да се снима, а сада испливавају и нови детаљи овог пројекта

Џеј Рамадановски напустио нас је 6. децембра 2020. године, од последица срчаних проблема. Од како је певач преминуо знало се да ће његов живот морати да се претвори у филм, јер његово присуство на овој земљи није било попут једног обичног човека.

Певач је имао јако тешке животне моменте које је и много пута отпевао у својим песмама, али мало ко зна да је Џеј у свом турбулентном и тешком животу остао и без своје сестре Шерхерзаде.

Како медији преносе у филму који се већ увелико снима наћи и сцене које ће говорити баш о овим најтежим моментима у његовом животу. И ако је мало говорио о томе, редитељи су свесни колико је тај губитак њега пореметио као личност, па се после те трагедије он још више предао пороцима и туги.

- Детаљи трагедије, Џејеве сестре неће бити приказани, али ће бити начин на који је она убијена, и како се он носио са тим након тога. Тај несрећни догађај је нешто што је у многоме обележило његов живот у негативном смислу, казао је извор за Курир.

BloombergAdria.com

Рамадановски на ту тему и питање о његовој сестри је једва проговорио давно у емисији "Балканском улицом" када су га упитали за највећи тренутак туге.

- Сестра кад ми је... погинула. Имао сам трагедију. Ту сам..., толико му је било тешко док је изговарао те речи да је готово у тренутку променио тему.

Тек годину дана после убиства, у мају 2004. године је њено тело пронађено у Шушњу, код Бара, а најболније за певача је било то што је наручилац убиства био његов сестрић, син његове најстарије сестре.

- Шехерезадино убиство је дуго планирано и смишљено изведено. Наручилац убиства је наш сестрић, син наше најстарије сестре. Он је имао овлашцење да води послове Шехерезадине приватне фирме у Београду. Изгледа да је приликом уговарања и куповине неких аутобуса утајио 10.000 евра. Направио је још неке махинације и да би све то прикрио решио је да је убије. Утисци су још стравичнији пошто су наше породице имучне и злочин због користољубља је апсурд. Сестрић је сазнао када она стиже фериботом у луку Бар, отишао је да је сачека, али уместо да је безбедно доведе кући, у Србију, направио јој је замку. Убиство су извршила двојица момака које је повео из Београда. Ударили су је тупим предметом по глави, претпоставља се каменом, а онда су је тамо оставили, говорио је он.

Када је леш пронађен, полиција је на идентификацију позвала родбину настрадале жене. Како је тада рекао он ју је, одмах препознао. - Око ноге је имала златни ланчић који је увек носила. - биле су његове речи.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".