Извор:Фото: Драган Карадаревић

ПРОФЕСОРКА ГЕОГРАФИЈЕ Чолина жена - "очарала ме прврженошћу"

Извор: Нпортал

31.03.2023.

15:52

СРЦЕ једног од најпожељнијих мушкараца у старој Југославији украла је Александра, са којом Чола има две ћерке.

Музички великан, Здравко Чолић успео је донекле да сачува свој приватни живот далеко од јавне сцене. Познато је да је Чола деценијама у срећном браку са супругом Александром, међутим, она се ретко кад може видети на јавним догађајима, а веома је посвећена послу.

У време када је изговорио судбоносно “да”, Здравко је имао пуних 50 година, а статуса вечитог нежење одрекао се због Александре коју је упознао још док је била студент географије. Пре него што су стали пред матичара забављали су се једанаест година.

BloombergAdria.com

 

Александра је годинама је безусловна подршка певачу. Њих двоје су се венчали на 1. мај и како је једном приликом испричао Чола, многи су мислили да је скривена камера.

- Венчали смо се на Први мај потпуно спонтано, сви су мислили да је скривена камера, јер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези, па је то било или џа или бу - рекао је својевремено Чола.

BloombergAdria.com

 

На питање како га је Александра освојила, одговорио је: - Очарала ме је својом једноставношћу и прврженошћу. Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској. Александра је студирала у Београду, па смо наставили да се виђамо, а временом смо започели и везу.

У браку су добили две ћерке, Уну и Лару, а упркос томе што медији у стопу прате Здравка Чолића, чија каријера траје дуже од пола века, јавности доступе фотографије његове изабранице могу се избројати на прсте једне руке.

BloombergAdria.com

 

Мало је познат податак да се Александра Чолић може видети у последњем кадру спота за песму “Тебе чувам за крај”, који је снимљен у Лисабону.