Извор:Фото: АТА имагес, Н. Параушић

ТРИ ПУТА ПОБЕГЛА СА ВЕНЧАЊА: Љубавни живот Маје Манџуке

Извор: Нпортал

05.04.2023.

12:28

ДУГИ низ година, глумица је живела у Америци, проводила је време у друштву холивудских звезда, а опет некако изненада одлучила је да се врати у родни град и поново посвети глуми

Славна глумица Маја Манџука нашла се у жижи медијског интересовања због премијере другог дела култног филма "Муње". Свој живот и каријеру наставила је да гради у Њујорку, а затим у Лос Анђелесу где се и школовала и опробала као продуценткиња.

BloombergAdria.com

Немогуће је не приметити и њену јаку енергију, а ни младолик изглед, због којег многи мисле да је у двадесетим. Маја се кретала у друштву холивудских звезда, а многи славни мушкарци покушали су да украду њено срце.

Дуго се писало о занимљивој анегдоти о чувеном фудбалеру Роналдо Назаиру који је "одлепио" за Мајком Манџуком која је тада радила као новинарка.

Познато је да је прелепа глумица 4 године била у вези са Филипом Живојиновићем, док је 11 година провела у вези са бизнисменом Денисом Дамјановићем.

BloombergAdria.com

- Нисам никад отворено говорила о вези с Филипом и трудим се да тако остане. Стварно му желим све најбоље и супер је дечко. Ми смо у Америци били усмерени једно на друго, али тамо се јако пуно ради, живиш за викенд, рекла је Маја и додала:

- Ми смо се коректно и људски разишли, није ту било никаквих скандала, нити треће особе. Не волим да причам о томе. То је део прошлости и свако је наставио својим путем. Волим да причам о садашњости и будућности. Док је трајало, трајало је. Било је лепо.

BloombergAdria.com

Манџука неретко уме да се нашали на свој рачун, те често каже да се још није нашао тај који ће је приволети да оде до олтара. Себе је упоредила и са Џулијом Робертс у филму "Одбегла млада".

- Три пута сам била одбегла млада, више волим да носим патике него штикле, али никад се не зна, можда неко украде те патике. За сада сам срећна и испуњена. Видећемо да ли ћу на крају имати судбину Џулије Робертс - рекла је Маја.

(Стилл)