Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/editaaradinovic

ИСЕЧЕНА: Едита повређена на ромској свадби, па доживела ШОК

Извор: Нпортал

02.11.2021.

11:52

ПОПУЛАРНА певачица Едита Арадиновић певала је на једном приватном слављу у Паризу где је направила сјајну атмосферу, али и пала. Наиме она је у току дана постављала снимке са свадбе, а након догађаја са својим пратиоцима на Инстаграму поделила је фотографије на којима се види нога која је исечена.

Едита Арадиновић променила је свој музички жанр након што је напустила групу "Министарке" и отпочела соло каријеру, због чега је више не можемо често видети како наступа на свадбеним весељима, али сада је направила изузетак и поставила фотке са једног весеља. 

BloombergAdria.com

 

Сви певачи знају да се бакшиш у дијаспори најбоље добија, то показују и сторији које је Едита објавила. На све стране је летео бакшиш а она није скидала осмех са лица.

BloombergAdria.com

 

Захвалила се домаћинима који су је позвали. И написала да је ово за њу једно лепо и поучно искуство, а да ће Париз памтити из више разлога.

Шок је доживела након наступа када је сазнала колико је пара зарадила.

BloombergAdria.com

 

Међутим, она је доживела и мали пех. На Инстаграму је поделила и фотографије на којима се јасно види да је повређена- њена нога је исечена.

BloombergAdria.com

 

- А ово је пех који се десио у лепом Паризу! Мало сам пала! Разбили смо малер, па шта сад, идемо даље! Битно да нам је било лепо и весело! - написала је Едита, па додала:

BloombergAdria.com

 

- Је л' има неко савет? Шта да мажем сем креме. Постоји ли неко магичнмо чудо? Написала је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".