Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/ljubisavljeviceva

ЗВАНИЧНО У ВЕЗИ: Цецин бивши објавио фотку са Јованом ФОТО

Извор: Нпортал

09.04.2023.

08:00

ИАКО су неколико пута виђени заједно, никад нису јавно потврдили везу

Бизнисмен Богдан Срејовић, који је јавности постао познат по вези са Цецом Ражнатовић, објавио је заједничку фотографију са Јованом Љубисављевић, бившом учесницом ријалитија "Задруга" и тиме потврдио тврдње многих да су у емотивној вези.

BloombergAdria.com

Већ дуже време спекулише да Јована ужива у љубави са Срејовићем, иначе бившим партнером Цеце Ражнатовић, а иако су неколико пута виђени заједно, никад нису јавно потврдили везу.

Међутим, сад је дошло до преокрета. Наиме, Богдан је објавио фотографију на свом Инстаграму како шета са Јованом и држи је за руку, а она је то одмах поделила и на свом профилу.

Овим је пар јавно признао своју везу, иако су се до сада бранили како су само пријатељи, те демантовали приче о романси.

BloombergAdria.com

Како се писало, Богдан и Јована у септембру прошле године запратили су се на Инстаграму, а потом, наводно, попили пиће и разменили бројеве телефона у познатом београдском клубу, где је Срејовић ангажован као менаџер.

Иначе, Јована Љубисављевић била је учесница ријалитија "Задруга" у којем је јавно оставила свог тадашњег дечка Луку, са којим је била у вези три године, због Стефана Карића.

BloombergAdria.com

Ипак, на крају је дошло до раскида и између Карића и ње.