Извор:Фото: Милена Анђела

КРЕНУО ДА ПОМОГНЕ ДЕДИ: Најновији детаљи тешке несреће

Извор: Нпортал

09.04.2023.

16:39

ТИНЕЈЏЕР Александар С. (18) који је погинуо у саобраћајној несрећи која се данас око 11.20 сати догодила на излазу из Смедеревске Паланке, кренуо је из куће свог стрица да помогне деди на селу, сазнаје Курир!

Наиме, Александар је имао пробну возачку дозволу, а највероватније је изгубио контролу над својим "ситроеном" и сударио се са аутомобилом "фијат стило" у ком су били отац и син.

- Он је био код свог стрица овде у Паланци и рекао му је да иде до деде на село нешто да му помогне, али код деде се никада није појавио. Тада смо чули шта се десило и одмах сватили о коме је реч. Породица је сломљена - каже комшија за Курир.

Према његовим речима, цела несрећа је мистерија јер је Александар потпуно изгубио контроли над возилом, а није ударио ни у банкину, нити је утврђено да му је нешто на путу сметало.

- Мушкарац који је ишао у супротном смеру је кочио сигурно 100 метара, вероватно је мислио да ће се Александар вратити у своју траку, али је дошло до директног судара и Александар је преминуо на месту - каже нам комшија.

Како сазнајемо, отац (48) који је био за воланом "фијата" је тешко повређен и задобио је прелом ноге, док је његов син претрпео лакше телесне повреде и у стању шока је због свега што се десило.

- Они су одмах превезени у болницу у Смедеревској Паланци, а полиција утврђује тачне околности догађаја. За сада је на основу трагова на путу установљено само да је младић прешао у супротну траку и тако налетео на возило у којем су били отац и син - каже извор Курира и додаје:

- Тело младића биће послато на обдукцији и радиће се анализа да се провери да ли је био под дејством алкохола или наркотика.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#саобраћајна несрећа #саобраћајне несреће #жртве саобраћајне несреће #саобраћајна незгода #тешка саобраћајна несрећа #удес #судар #Смедеревска Паланка вести #црна хроника