Извор:Фото: В. Данилов

СИМПАТИЈА ИЗ ПАРТИЗАНА: Кошаркаш био заљубљен у Слађу

Извор: Нпортал

11.04.2023.

16:09

СЛАЂА Делибашић је деведесетих важила за једну од најлепших жена на естради.

Срце јој је украо Ђоле Ђогани, денсер са којим је добила две ћерке, Силвију и Маринелу. Ретко ко зна да је била заљубљена у кошаркаша који је играо за "Партизан", Владу Драгутиновића. 

О својој и Владиној љубави је причала за Курир.

BloombergAdria.com

 

- Имала сам симпатију из Партизана, кошаркаша Владу Драгутиновића. Раскинула сам пре поласка у Италију и некад жалим што сам кренула тим путем - изјавила је певачица.

У том периоду су јој се удварали имућни. 

- Некад се питам да ли је могуце да ја, поред свих милионера које сам тада срела, који су се кацили за мене, изаберем Ђолета. Девојке које су биле са мном у групи сад живе као краљице.

BloombergAdria.com

 

Владимир Драгутиновић рођен је 1967. године. Љубитељи кошарке памте га као припадника златног тима Партизана, који је 1992. освојио европску титулу. Касније је провео неколико сезона у иностранству, а након завршетка играчке каријере остао је у свету кошарке, најпре као агент, а затим и као директор младих категорија црно-белих.

Делибашићева је са Ђоганијем била у браку од 1989. до 2001. После тога се одлучила за још један брак. Реч је о 15 година млађим жандармом Миланом Пејовићем, али њихова заједница није дуго потрајала.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: